Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

Hvorfor e-læringskurs for bedrifter?

En av de største fordelene med e-læringskurs er at kursene kan gjennomføres når og hvor det måtte passe deg. Du eller dine ansatte har ingen behov for å måtte reise eller leie klasserom for å kunne gjennomføre opplæring av dine ansatte. E-læringskurs gi stor kontroll over hvor mye tid studentene bruker på å lære seg stoffet. Vårt system lagrer alt av informasjon om når studenter er tilstede på timene, når de løyser oppgaver, hvor mye tid de bruker på det, og hvor mange forsøk de har brukt.

Våre språkkurs er basert på at studenter skal ha oppfølging av lærere og blir ikke overlatt til seg selv for å lære. Lærere vil skrive rapporter på alle studenter som deltar på kurset etter avtale med kunden, men normalt etter hver 10. time. Rapportene inneholder ikke bare viktig informasjon om studentens utvikling, men også om motivasjon og holdning til opplæringen. Ved fravær fra kurset vil du bli varslet hvis student er fraværende i mer enn 2 timer, eller etter avtale.

Dette fører til at du har veldig god kontroll og oversikt over dine ansatte og har kjennskap til students holdning og framgang på kurset.

Bedriftsinterne kurs

Ved behov for internopplæring av dine ansatte gir Norint mange fordeler. Du kan velge blant våre språkkurs eller la våre erfarne instruktører tilpasse eller utvikle helt nye kurs etter din bedrifts behov. Vi har god erfaring ved utvikling og tilpassning av flere typer kurs fra klasserom miljø til e-læringskurs. Et viktig moment ved internopplæring at du kan selv velge når du ønsker at dine ansatte skal gjennomføre kurset, og at kurset er tilgjengelig når du trenger det. Dette kan lett oppnås ved bruk av e-læringskurs, ved selvstudiekurs kan dine ansatte jobbe selvstendig med kurset når det er behov, og ved kurs med instruktør kan dette gjøres med mindre grupper om nødvendig og med personer fra flere steder i landet på en gang, uten behov for at instruktøren eller ansatte reiser. Dette sparer både tid og utgifter. Vi legger stor vekt på at innholdet i våre kurs er tilpasset din bedrift slik at opplæringen blir optimalt ved kursene.

Vi tilbyr flere interaktive e-læringskurs som presenteres med en kombinasjon av bilder, lyd, animasjon, d-bøker og lærer presentasjoner. Kursene våre kombinerer moderne teknologi med tradisjonell pedagogikk for å gjøre lærestoffet engasjerende, motiverende og lett forståelig.

Ved behov kan vi også gi opplæring til dine egne instruktører og veiledning slik at de kan gjennomføre e-læringskurs for dine ansatte bare ved bruk av vårt system. Slike kurs kan være av forskjellige typer, HMS – Helse, miljø og sikkerhet, HACCP, overgangskurs, forskrifter og normer, osv.

Tilgang til e-læringskurs

For å kunne delta på våre e-læringskurs må studenten være registrert som bruker på vårt system. Når du mottar brukernavn og passord, vil du kunne logge deg inn og begynne å jobbe med kurset som du er innmeldt på. Du vil også motta timeplan for når timene sammen med læreren vil finne sted. Brukernavn og passord vil også gi deg tilgang til digitale bøker sammen med lydinnspillinger som er en del av kursene våre.