Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

Klasseromskurs for bedriftskunder

Norint tilbyr en hel rekke bedriftstilpassede klasseromskurs som ledes av erfarne og dyktige instruktører. Vi har et bredt utvalg av klasseromskurs som er spesielt tilpasset for å oppfylle dine behov ved språkopplæring av dine ansatte.

Klasseromskursene våre kan benyttes av din bedrift som en selvstendig modul i opplæringsprosessen, eller som en kombinasjonsmodul hvor klasseromskursene brukes som en innledning eller et tillegg til våre e-læringskurs.

Som en selvstendig modul blir klasseromskursene ofte brukt som et alternative hvor kandidatene jobber i turnus eller har arbeidstid hvor normal kurs gjennomførsel er ikke mulig eller hvor kandidaten forberedes til et bestemt språklignivå før de begynner i et bestemt yrke i Norge. Ved bruk av våre klasseromskurs kan vi heve kompetansen av dine ansatte på en rask og effektiv måte, uten at det går ut over deres fast arbeidstid. Du kan velge mellom korte helgekurs, én ukeskurs, eller lengre kurs på flere uker avhengig av hvilke mål du har satt for dine ansatte og hvilken kompetanse nivå de skal oppnå.

I en kombinasjonsmodul ser vi ofte meget gode resultater når klasseromskurs brukes for å oppnå et bestemt nivå før studentene flyttes over til nettopplæring for å oppfylle bestemte mål som er satt. Klasseromkurs kan også brukes med jevne mellomrom i samsvar med nettopplæring for å heve time antallet på en rasket og kvalitetsmessig måte slik at eventuelle mål kan nåes raskere.

Innkvartering ved klasseromskurs

Ved 1, 4, 8 eller 12 ukers klasseromskurs som blir arrangert i Polen, vil Norint organisere innkvarteringen for deltakerne slik at din bedrift ikke har ekstra oppgaver i forbindelse med dette.

Ved klasseromskurs som blir hold i Norge, England eller Tyskland er deltakerne eller kunden selv ansvarlig for innkvartering og organisasjonen av kurslokaler. Dette inkluderer innkvartering av instruktøren mens kurset pågår. Eventuelle reiseutgifter som instruktøren har er inkludert i kursavgiften.

Ta kontakt med oss for et konkret tilbud og gode råd om hvordan du kan arrangere et klasseromskurs for dine ansatte.