Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

E-læringskurs

Slideshow Image 1

Alle våre e-læringskurs er gjennomført ved hjelp av en spesiell tilrettelagt e-læringsplattform, dette blir kombinert med støtte fra våre lærere i de interaktive e-klasserommene. Våre mål er ikke bare å undervise grammatikk og ordforråd til studentene, men vi fokuserer også på riktig bruk av uttrykk og grammatiske strukturer. Vi legger stor vekt på talespråket og oppfordrer studentene til å bruke det så mye som mulig. Deres korrekte uttale og trykk blir kontrollert av læreren som følger studentene igjennom undervisningstimene.

Studenter på våre kurs blir oppfordret til å jobbe selvstendig i tillegg til tiden som blir brukt på å gjennomgå kursmateriell sammen med læreren, men de blir ikke overlatt til seg selv ettersom læreren har en viktig rolle i undervisningen, studentene vil ha faste timer med lærer der nytt stoff blir forklart, og arbeid som studentene har levert blir gjennomgått og forklart. Vi ønsker å opprettholde samme kontakt og grad av veiledning på Internett som det vi kan holde i våre klasseromskurs. Igjennom vår e-plattform har vi klart å oppnå dette ved en kombinasjon av moderne teknologi og tradisjonell pedagogisk undervisning.

E-læringskurs er et ypperlig valg for personer, som har en travel timeplan, bor i et område uten kurstilbud, foretrekker privat undervisning eller rett og slett foretrekker å lære i sin egen tid, hjemme.

Hva tilbyr vi med våre e-læringskurs:

 • tilgang til vår pedagogisk e-plattform
 • leksjoner med en av våre svært godt kvalifiserte lærere
 • alle nødvendige elektroniske læremidler for å gjennomføre kurset
 • tilgang til d-bøker med lydfiler, ordlister og nettbaserte oppgaver
 • fleksibilitt tid for leksjoner som kan avtales individuelt
 • individuell holdning til alle studentene, avhengig av deres muligheter, behov og mål
 • interaktivt virtuelt klasserom for lærerbasert undervisning

images from web platform

Veileder gjennomfører leksjoner ved hjelp av morderne videokonferanse teknologi. Ved registrering hos vårt firma eller en av våre samarbeidsorganisasjoner, vil elevene motta et brukernavn og passord, som er nødvendig for å få tilgang til materialet samt e-kurset.

Pensumets innhold blir levert med en kombinasjon av tale, video, White Board- og skjermdelingsteknologi. Webcam fører til at studentene kan se instruktøren i timene, og likeledes kan instruktøren se studenter som har webcam aktivert (normalt valgfritt). Lærere og elever kan kommunisere via mikrofonene på pc-ene sine som benytter seg av vår 3 veis lyd bro, som fører til at alle i klasserommet kan høre de andre deltakerne og veilederen.

Innholdet av våre multimediale kurs omfatter PowerPoint-presentasjoner, videoklipp, lyd segmenter, bilder, tekster og mye mer. I tillegg kan studenter og veiledere surfe på Internettet sammen for å finne mer informasjon om et spesifikt tema. Vi gir også tilgang til digitale lærebøker med lydfiler, ordlister, og nettbaserte oppgaver som følger lærebøkene.

Tilleggsinformasjon:

Alle våre lærere snakker engelsk, men vi har også polsk, tysk og fransk talende lærere, for studenter som ikke snakker engelsk. Generelt kjøres kursene på norsk, men i noen tilfeller kan det være nødvendig å bruke elevenes eget språk for å forklare ting. Derfor kan kjennskap til engelsk på et basis nivå eller en av de andre språkene være spesielt nyttig.