Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

Mellomnivå - B1 Spor 2 - norskkurs - gruppe studie (3-4 personer i en gruppe)

55( 21 )
1 299,00 PLN pr person.

Mellomnivå - B1 Spor 2 - gruppe studie (3-4 personer i en gruppe)

Dette kurset er utarbeidet for studenter som har fullført et A2 norskkurs eller som har oppnådd et nivå av norsk som tilsvarer A2. Alle elevene blir bedt om å fullføre en språkvurderingstest før de starter på dette kurset. Denne testen vil bli brukt som en guide for oss å plassere deg i en gruppe med lignende språkkunnskaper, og for å bekrefte at du er på riktig nivå for å bli med i denne gruppen. Studenten kan også bli bedt om å ta et kort intervju med en av våre instruktører for å finne riktig plassering. Kurset er designet og utarbeidet for å følge læreplanen for norsk og samfunnskunnskap for voksne (Lærerplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne) fastsatt av VOX. Dette kurset er det tredje og siste trinnet på veien til å bestå den offisielle nasjonale språktesten, Norskprøve 3 (A2-B1).

Dette kurset vil fokusere på å bygge på den norsken du allerede har lært fra A2 nivå, ordstruktur og setningsstrukturer, samt ta tak i og bruke mange hverdagslige norske uttrykk, du vil lære å lese, skrive og snakke mere norsk. I tillegg vil du også lære mye om norsk samfunnskunnskap og livsstiler. Ved fullføring av et B1-nivå kurs, vil du være i på et nivå klar for å forberede seg til Norskprøve 3.

Du vil komme til å trenge mere enn 54 timer for å fullføre hele B1 materiellet og være klar for norskprøve 3. Dette kurset er satt opp med over 100 timer med selvstudium hvor studenten trenger å jobbe med lekser, både i form av lesing, skriving og oppgave løysning.

Som student på dette kurset vil du få ett års tilgang til de nettbaserte ressursene til "Mer Norsk", inkludert den nyeste digitale læreboka, ordlister og lydfiler.


Inkludert i kursavgiften:

 • 54 elektroniske baserte leksjoner (54x 45 minutter) gruppe studie (3-4 personer i en gruppe)
 • Tilgang til vår elektroniske plattform med B1 spor 2 kursmateriell
 • Tilgang til våre læremidler, spill, spørsmål, og mere
 • Ett års tilgang til "Mer Norsk" online læringsmateriell sammen med den nyeste digitale læreboka, ordlister og lydfiler
 • Dette materialet vil gi deg over 130 timer med selvstudium
 • Avsluttende skriftlig evaluering av dine prestasjoner
 • Du vil motta et sertifikat for kurs gjennomførsel *
 • Gratis hodetelefoner ** Dersom studenten har behov for dette

 

Samlet beregnet studietid for dette kurset er 184 timer inkludert selvstudium.

Vær oppmerksom på at alle elever på dette nivået bør ha ett av de følgende kvalifikasjonene:

 • Du bør ha fullført et A2-nivå norskkurs
 • Du bør ha oppnådd et nivå av norsk som tilsvarer A2

 

Hvis du ikke har ett av de overnevnte kvalifikasjonene, kan du se på et av våre andre kurs eller kontakt oss for å ta en språktest for å finne det kurset som ville være best egnet for dine behov.

På dette nivået har vi lærere tilgjengelige som snakker engelsk, tysk, polsk. Dersom studenten ikke snakker ett av de ovennevnte språkene, vennligst ta kontakt med oss for flere muligheter.

 

Kort liste over mål for NORINT Norsk B1 Spor 2:

 • Studenten skal ha evnen til å forstå tydelig kommuniserte meldinger om saker kjente til ham fra hverdagen, arbeid, skole osv.
 • Studenten skal ha rik nok ordforråd til å kunne holde samtaler om emner fra hverdagen
 • Studenten vil ha et stort nok ordforråd til å kommunisere om deres daglige liv, selv om de kan ha noen problemer med formulering grunnet begrenset ordforråd på dette punktet
 • Studenten vil kunne uttale norke ord tydelig og på en forståelig måte.
 • Studenten skal være i stand til å kommunisere med relativ flyt selv om studenten vil fortsatt trenger å bryte for å søke etter ord og korrekte former av ordene
 • Studenten skal ha trent på ofte brukte grammatiske mønstre og vil være i stand til å bruke disse riktig. Studenten skal kunne bruke og forstå adverb av tid, bestemt og ubestem form, samt noen andre grammatiske bruk av språket for å kunne kommunisere den informasjon de ønsker å dele på en måte som er forståelig og sammenhengende
 • Studenten skal være i stand til å kommunisere om emner som er av personlig interesse. Studenten skal være i stand til å holde en samtale selv om studenten kan være nødt til å reformulere og gjenta til seg selv ofte

 

Kursbevis *

Alle deltakere på våre kurs vil motta et sertifikat for fullføring av kurset når det er avsluttet, men for å motta et kursbevis for deltagelse er du pålagt å delta i minst 80% av hele kurset og bestå eksamener som brukes av instruktøren.