Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

Betalingsmetoder tilgjengelig ved kjøp av kurs hos Norint


Betalingsmetoder ved kjøp av e-læringskurs:

 • kredit- debitkort - Vi godtar kortbetaling via Paypal
 • Paypal Konto og PayU
 • Bankoverføring
 • Kuponger - disse kan kjøpes for å brukes av en annen person en kjøperen. De kan også brukes av arbeidsgivere for sine ansatte når vi ikke har faste avtaler med firmaet

 


Betalingsmetoder ved kjøp av klasseromskurs:

 • Bankoverføring
 • Kuponger - disse kan kjøpes for å brukes av en annen person en kjøperen. De kan også brukes av arbeidsgivere for sine ansatte når vi ikke har faste avtaler med firmaet
 • kredit- debitkort - Vi godtar kortbetaling via Paypal og PayU
 • Paypal Konto og PayU
 • Etter avtale kan klasseromskurs betales kontant eller med kredit- eller debetkort ved oppmøte

 

Fakturering og standard betalingssystem for privatkunder:

Studenter som kjøper kurs via våre nettsider, vil etter registrering ha mulighet for å betale med kredit- eller debetkort, Paypal Konto, PayU eller ved bankoverføring. Ved kjøp på nettsiden, vil det bli utsendt kvittering/faktura via e-post, normalt innen 3 virkedager fra innmelding på skolen eller ved slutten av den elektroniske registreringen, dersom en slik dato er oppgitt.

Sammen med kvittering vil studenten få tilsendt timeplan samt detaljert informasjon om hvordan man kan bestille eventuelle nødvendige opplæringsmaterieller.

En av våre instruktører vil ta kontakt for å planlegge den første leksjon og gi mer informasjon om kurset. Vi anbefaler på dette tidspunktet, å utføre en av våre språkferdighetstester slik at læreren kan justere og tilpasse kurset.

For studenter som sender inn "undervisnings kuponger" gitt av arbeidsgiver eller lignende, vil en bekreftelse via e-post sammen med kursplanen bli sendt ut før kurs oppstarter.Fakturering og standard betalingssystem for bedriftskunder:

Vi tilbyr bedriftsavtaler til alle typer bedrifter og deres ansatte. Kontakt gjerne vår bedriftsavdeling for en personlig vurdering og gjennomgang av ditt firmas behov.

Vi er spesialister på skreddersydde løsninger for bedriftskunder innenfor mange bedriftsområder. Vi tilbyr e-læringskurs og klasseromskurs, både standard- og intensivkurs etter bedriftens behov. Vi kan utføre kurs hos deg slik at dine ansatte ikke trenger å reise, eller vi kan tilby intensive stasjonære kurs på et av våre lokaler.

For bedriftskunder blir fakturaer utsendt hver 30 dager med 14 dagers betalingsforfall. Eller etter gjellende avtale mellom Norint og din bedrift.