Norwegian International Language School
Mizerna 16 34-440 Kluszkowce

Phone:
Skype:
Mail:
+48 787 710 164
native-talking
info@norint.euVAT: PL 735-279-86-50
REGON: 122526704

My Cart

Handlekurven er tom

Hvorfor lærer vi norsk?


Demo kurs

Norint Norsk – A1.1 Spor 2

Ny i Norge - Norsk A1 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk A2.2 – Spor 2

Ny i Norge - Norsk A2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint Norsk B1.1 – Spor 2

Mer Norsk - Norsk B1 lærebok

 

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>


Norint norsk B2.1 – Spor 2

Det går bra! - Norsk B2 lærebok

 

Brukernavn: demo
Passord: demo-123

<<Login>>

 • Monolitten, Vigelandsparken

  Monolitten, Vigelandsparken
  Monolitten er en steinsøyle plassert i Vigelandsparken i Oslo og ble ferdigstilt av Gustav Vigeland i 1943. Søylen, som består av 121 figurer, står på Vigelandsparkens høyeste punkt.

 • Trondheim By

  Trondheim By
  Trondheim (tidligere Nidaros og Trondhjem) er en bykommune i Sør-Trøndelag, og den tredje mest folkerike kommunen og byen i Norge med sine 179 123 innbyggere.

 • Ålesund By

  Ålesund By
  Ålesund er en kommune og by på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Byen er verdens største eksporthavn for klippfisk og har en travel fiskerihavn midt i sentrum med salg av fersk fisk.

 • Koldalen

  Koldalen
  Vakker norsk natur, med høye fjell og dype daller som faller ned i sjøen. Her ser vi Koldalen, sett her fra kajakk.

Generell Undervisningsmetoder

For å oppnå de beste pedagogiske resultater, er det ikke angitt en spesiell metode for å undervise i våre kurs, men mer en kombinasjon av flere kjente metoder. Dette er basert på antagelsen om at det er mye mer gunstig for undervisningsprosessen når instruktøren har mulighet til å trekke på flere metoder og velge elementer som er velprøvd og kontrollerbar fra hver av dem. Således trekker programmene våre på følgende elementer som generelt oppfattes som positive, og samtidig unngår å bli påvirket av forbigående moter.

Våre aktive metoder tillater deltakerne å tilegne seg ny kunnskap på en enklere måte, til å utvikle sine egne ideer, utdype evnen til å samarbeide, forhandle og drive en konstruktiv diskusjon.

Vi har utarbeidet lærerplan for alle våre kurs som er i henhold til CEFR og som følger Lærerplan for norsk og samfunnskunnskap for voksne fra VOX

Individuell undervisning

Individuell undervisning er rettet mot enkeltpersoner. Nivået og hyppigheten er justert etter de individuelle behovene til studenten. Individuell undervisning fører til at læreren har 100% fokus på deltakeren, som tillater instruktøren å jobbe mer med nødvendige materialer etter den enkeltes behov. Denne type undervisning gir også muligheter for en mer fleksibel timeplan. Etter å ha fastslått tidspunktet for den første leksjonen, kan elevene i samråd med instruktøren, bestemme datoen for neste time.

Planlagt privatundervisning med fast timeplan er når du har leksjoner til faste tider hver uke. Din instruktør vil være tilgjengelig for deg på avtalte tider.

Privatundervisning uten fast timeplan er ofte brukt blant studenter som studerer selvstendig, men som ønsker å kunne kontakte instruktøren sin til enhver tid, og bare bestille en leksjon så snart som mulig etter avtale med instruktøren. Dette er noe som gir deg total frihet når du bruker instruktøren, og hvor ofte du har timer.

Gruppe undervisning

Undervisning i små grupper gir for språkelever et miljø der elevene kan føle seg komfortabel mens de øver, og mottar tilbakemeldinger fra instruktøren. Læreren kan tilby ekstra undervisning og modellering som er tilpasset studentens behov.

Det er veldig viktig for språkstudenter å ha mulighet til å arbeide i små grupper, men i de fleste tradisjonelle skoler gjør planlegging og økonomiske forhold rundt undervisningen det ofte vanskelig å kunne gjennomføre undervisningen i små grupper. Selv om det er velkjent at en liten gruppe konfigurasjon gir mer støtte for hver elev, og en høyere fremdrift i læringsprosessen.

Vårt tilbud om undervisning i små grupper tilbyr læreren mer fleksibilitet til å fokusere på de områdene hvor den enkelte student har problemer med å forstå. Noe som gir kurset en svært personlig følelse og lar studentene utvikle seg i sitt eget tempo. Våre grupper har mellom 2-5 deltakere slik at hver elev skal ha mer tid til å uttrykke seg og praktisere språket på med instruktøren, samt å ha mer tid på å bruke det nye språket i klasserommet.